Wie ben ik

Ik ben Kitty Zonderman en heb ruime ervaring als hr-adviseur, coach en counselor. Mijn drive om organisaties te begeleiden en individuele managers/medewerkers de kans te geven zich verder te ontwikkelen en te laten groeien in hun werk, maar ook op persoonlijk vlak heeft er toe geleid dat ik mijn expertise ook als zelfstandige aanbied.

Naast een HBO opleiding personeel en arbeid heb ik o.a. een HBO opleiding tot vertrouwenspersoon en een HBO+ opleiding coachen naar zelfsturing gevolgd. Strategische personeelsplanning was een van mijn afstudeerprojecten. Daarnaast volg ik permanent diverse opleidingen en trainingen om mijn vakkennis op peil te houden.

Na als instructeur/opleider te hebben gewerkt ben ik een aantal jaren als loopbaanadviseur en p&o-adviseur werkzaam geweest. Inmiddels ben ik sinds enkele jaren als senior hr-adviseur werkzaam bij een grote overheidsorganisatie. Daarnaast heb ik tien jaar de nevenfunctie van vertrouwenspersoon vervuld.

Counseling is mijn benadering bij meer persoonlijke problematiek of levensvragen.

Vertrouwelijkheid staat bij mij voorop. Andere begrippen die op mij van toepassing zijn: integer, sensitief, betrokken en verbindend.